انتشار یک آلبوم از روزگار کرونایی مرثیه ای برای مرگ فرشته شنیدنی شد

انتشار یک آلبوم از روزگار کرونایی مرثیه ای برای مرگ فرشته شنیدنی شد سام فیلم: سام فیلم: مرثیه ای برای مرگ فرشته عنوان یکی از جدیدترین آثار انتشار یافته در حوزه موسیقی است که طی روزهای پیش رو به آهنگسازی حمیدرضا آفریده پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.



به گزارش سام فیلم به نقل از مهر، آلبوم بدون کلام «مرثیه ای برای مرگ فرشته» به آهنگسازی حمیدرضا آفریده با حضور نوازندگان ایرانی و غیرایرانی در تاریخ ۱۷ شهریور توسط نشر و پخش جوان بصورت فیزیکی و دیجیتال انتشار پیدا خواهد نمود.
در قسمتی از متن دیباچه این آلبوم توسط آهنگساز این اثر آمده است:
«مرثیه ای برای مرگ فرشته» مجموعه ای از قطعات است که با ورود من به دنیای موسیقی در نوجوانی گره خورده و قطعات دیگری که در دوران پاندمی کرونا ساخته شدند.
ایده اصلی قطعه «مرثیه ای برای مرگ فرشته ۱ و ۲» به دوران تحصیل من در هنرستان موسیقی برمی گردد. دورانی که نگاه من به موسیقی شکل گرفت و پس از نزدیک به ۲۰ سال این قطعات را با تغییراتی اندک بازنویسی کردم.
در این آلبوم نیز مانند آلبوم بی صدا قبلی «حوا بارانی بود» که در دوران پاندمی کرونا با حضور نوازندگان غیرایرانی و ایرانی شکل گرفت، نوازندگانی از آمریکا و آذربایجان (باکو) من را همراهی کردند که نقش بسیار مهمی در ایجاد این اثر داشته اند.
ارتباطی که ماحصل دورانی از زندگی بشر در یکی از تاریک ترین زمان های خود بود و شاید برای من و بسیاری از ما در جهان ساخت موسیقی و ارتباط با دیگر موزیسین ها در رسانه های اجتماعی پلی بود که بدون هیچ حد و مرز و سیاستی ما را به هم پیوند می داد.
در بخش های دیگر این آلبوم به شش نوازی ساز نی، آنسامبل زهی بهمراه فلوت کلیدار و دونوازی سنتور باس هم می توان اشاره نمود و همینطور سلوهایی در فضاهای شهری تهران مانند بازار تهران، میدان تجریش و میدان آزادی ضبط شده است.
حمیدرضا آفریده آهنگساز، تنظیم کننده، نوازنده کمانچه پنج سیم، کمانچه، ویولن، ویولا، بم کمان، قیچک سوپرانو، قیچک آلتو، ساند افکت، محمدحسین حسینی نوازنده فلوت، غزاله شیرازی نوازنده ویولنسل، حسین صالحی نوازنده سازهای کوبه ای، بندیر، دم دم، دهل، اتابک اسماعیل اف نوازنده تار آذری، جورنی چوی نوازنده ویولنسل، وفا مصباحی نوازنده نی، پدرام جوادزاده نوازنده سنتور باس، حسن خدایی نیا نوازنده میکس و مستر، حمیدرضا آفریده، شیدا عبادت دوست ناظر ضبط، بردیا یوسفی و حمیدرضا آفریده صدابردار، سحر احمدی مترجم، نیما جوان ناشر ایران، سهیل سعیدی، سپهر سعیدی ناشر پلت فرم های خارجی عوامل اجرائی این پروژه را می سازند.
به گفته دست اندرکاران پروژه، این آلبوم در تاریخ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ توسط نشر و پخش جوان بصورت فیزیکی و همینطور بصورت دیجیتال در سایت بیپ تونز (پلتفرم دانلود قانونی موسیقی در ایران) و پلت فرم های جهانی رونمایی و انتشار پیدا خواهد نمود.
بطور خلاصه، در بخش های دیگر این آلبوم به شش نوازی ساز نی، آنسامبل زهی به همراه فلوت کلیدار و دونوازی سنتور باس هم می توان اشاره نمود و همین طور سلوهایی در فضاهای شهری تهران مانند بازار تهران، میدان تجریش و میدان آزادی ضبط شده است. حمیدرضا آفریده آهنگساز، تنظیم کننده، نوازنده کمانچه پنج سیم، کمانچه، ویولن، ویولا، بم کمان، قیچک سوپرانو، قیچک آلتو، ساند افکت، محمدحسین حسینی نوازنده فلوت، غزاله شیرازی نوازنده ویولنسل، حسین صالحی نوازنده سازهای کوبه ای، بندیر، دم دم، دهل، اتابک اسماعیل اف نوازنده تار آذری، جورنی چوی نوازنده ویولنسل، وفا مصباحی نوازنده نی، پدرام جوادزاده نوازنده سنتور باس، حسن خدایی نیا نوازنده میکس و مستر، حمیدرضا آفریده، شیدا عبادت دوست ناظر ضبط، بردیا یوسفی و حمیدرضا آفریده صدابردار، سحر احمدی مترجم، نیما جوان ناشر ایران، سهیل سعیدی، سپهر سعیدی ناشر پلتفرم های خارجی عوامل اجرائی این پروژه را می سازند.
1404/06/16
11:04:58
5.0 / 5
11
تگهای خبر: آلبوم , سایت , موسیقی , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای بینندگان سام فیلم در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سام فیلم - فیلم و سریال
samfilm.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سام فیلم محفوظ است

سام فیلم

همه چیز درباره فیلم و سریال