فیلمساز فلسطینی:
صدای غزه با مستند به گوش جهان می رسد
سام فیلم: رشید مشهراوی فیلمساز فلسطینی با حاضر شدن در جشنواره سینماحقیقت اظهار داشت که واقعیت های غزه با روایت مستندسازان به گوش جهانیان می رسد.
رشید مشهراوی فیلمساز فلسطینی و داور بخش بین الملل نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در گفتگو با گزارشگر مهر درباره ی این جشنواره اظهار داشت: از توجه و دقتی که دست اندرکاران جشنواره در انتخاب و نمایش فیلم ها داشته اند خرسندم؛ چونکه مشخص است تلاش جدی و حرفه ای صورت گرفته و علاقه و اشتیاق مخاطبان برای تماشای فیلم ها نیز این مورد را تأیید می کند. آن چه در این چند روز مشاهده کرده ام نشان داده است جشنواره وظیفه خودرا به خوبی انجام داده است.
وی در ادامه، درباره ی مستندهایی که درباره ی فلسطین و غزه ایجاد می شود، اظهار نمود: مسلماً هیچ فیلمی نمی تواند بطور کامل شرایط دشواری را که مردم غزه در ۲ سال اخیر تجربه کرده و بازهم تحمل می کنند، توصیف یا بازآفرینی کند. با این وجود، بیان این واقعیت ها ضروریست و تاریخ سینما در چنین موقعیت هایی نقش خودرا نشان می دهد؛ جایی که فیلمسازان تلاش می کنند آن چه را که بر مردم می گذرد، ثبت و روایت کنند.
این فیلمساز فلسطینی تصریح کرد: در حالیکه خیلی از خبرنگاران و کنشگران رسانه ای در غزه هدف قرار گرفته و جان خودرا از دست داده اند، ثبت این وقایع در قالب فیلم می تواند پیام را روشن تر و رساتر به گوش جهانیان برساند.
وی افزود: رژیم اشغالگر صهیونیستی نمی خواست اخبار غزه به گوش جهانیان برسد اما وقایع غزه با وجود مستندسازان می تواند ماندگار شود و مردم نیز از اتفاقات آن منطقه با خبر شوند.
این مستندساز درباره ی همکاری مشترکش با مرکز گسترش توضیح داد: ما با همکاری مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمائی همکاری مشترکی داشتیم و چهار فیلم کوتاه ساختیم که مقرر است روز شنبه و یکشنبه درباره ی آنها بیشتر صحبت شود.
مشهراوی در آخر بیان نمود: این آثار درباره ی غزه ساخته شده اند و من در مقام کارگردان حضور ندارم بلکه تهیه کننده، مشاور فنی و پیشنهاددهنده موضوعات فیلم هستم. من همیشه اهتمام کرده ام در نقش حامی و پشتیبان این پروژه ها فعالیت کنم تا صدای غزه به گوش جهانیان برسد. بطور خلاصه، آنچه در این چند روز مشاهده کرده ام نشان داده است جشنواره وظیفه خودرا به خوبی انجام داده است. این مستندساز درباره ی ی همکاری مشترکش با مرکز گسترش توضیح داد: ما با همکاری مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و انیمیشن همکاری مشترکی داشتیم و چهار فیلم کوتاه ساختیم که مقرر می باشد روز شنبه و یکشنبه درباره ی ی آنها بیشتر صحبت شود.
منبع: سام فیلم
این مطلب سام فیلم را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای بینندگان سام فیلم در مورد این مطلب