دیدار مردمی رضا عطاران و دو بازیگر ارمنستانی مصادره
سام فیلم: اولین اكران مردمی فیلم «مصادره» پس از تعطیلات نوروزی با حضور رضا عطاران و دو بازیگر زن ارمنستانی میلنا واردانیان و آلیسا میلكستیان در پردیس سینمایی «شهرك» برگزار می گردد.
به گزارش سام فیلم به نقل از روابط عمومی پردیس سینمایی «شهرك»، رضا عطاران به همراه دو بازیگر زن ارمنستانی میلنا واردانیان و آلیسا میلكستیان روز سه شنبه (۱۴ فروردین ماه) در دو سانس ویژه ۱۴ و ۱۵: ۳۰ در پردیس سینمایی «شهرك» با مردم دیدار می كنند.
این فیلم اولین تجربه كارگردانی مهران احمدی به شمار می آید كه توسط محمد حسین قاسمی تولید شده است و علاوه بر عطاران چهره هایی چون هومن سیدی، بابك حمیدیان، مزدك میرعابدینی و هادی كاظمی در این فیلم بازی می كژنند.
علاوه بر اختصاص دو سانس ویژه نمایش فیلم «مصادره» در پردیس سینمایی «شهرك»، دست اندركاران اجرایی این پردیس پیش بینی حضور و استقبال مخاطبان در اولین اكران مردمی عوامل این فیلم سینمایی را در پس از تعطیلات نوروز كرده و سه سانس ۱۶، ۱۷: ۳۰ و ۱۸ را هم در جدول اكران این پردیس تعریف كرده است.
این مطلب سام فیلم را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای بینندگان سام فیلم در مورد این مطلب