محمدرضا شرف الدین:

امیدوارم پروژه فرزند بامداد به ثمر بنشیند

امیدوارم پروژه فرزند بامداد به ثمر بنشیند به گزارش سام فیلم تهیه كننده «فززند صبح» بیان كرد: آثاری كه مقرر است در حوزه هایی تاریخی خصوصا تاریخ معاصر ساخته شود مدعیان زیادی دارند كه اختلاف نظر آنها باعث می شود دیگر كسی به سراغ این گونه كارها نرود.


محمدرضا شرف الدین در گفتگو با ایسنا درباره پروژه سینمایی «فرزند صبح» كه او تهیه كنندگی آنرا برعهده داشته و به كودكی بنیانگذار جمهوری اسلامی می پردازد، بیان كرد: من ادامه این پروژه را به مركز تنظیم و نشر آثار امام (ره) واگذار كردم و پس از آن دیگر پیگیر چیزی نبودم و فقط می دانم كه می خواستند با مونتاژ مجدد فیلم را آماده كنند و ورژن متفاوتی از آن چیزی كه نمایش داده شد، تهیه كنند.
او افزود: در این مرحله من دیگر تهیه كننده آن نیستم و توافق كردیم تا من ادامه پروژه را به آنها واگذار كنم. قرارداد ما زمان مشخصی دارد و از آنجایی كه خود آقای افخمی تدوینی كه برای بار اول انجام شده بود را نپذیرفته بودند در واقع كار تمام نشده باقی مانده بود و باید بگونه ای تكلیف قرارداد ما هم مشخص می شد. از سوی دیگر تولید فیلم هم روالی دارد و باید به آنها توجه كرد یعنی مراحل تولید تا زمانی می تواند طول بكشد و پس از آن باید آماده نمایش و سهم سرمایه گذار پرداخت گردد. به نظر ما این اثر تمام شده بود اما آقای افخمی نظر متفاوتی داشتند كه من ترجیح دادم دیگر در این پروژه نباشم. این اتفاق از سال قبل كه آقای افخمی بیان نمودند می خواهند آنرا باردیگر تدوین كنند، رخ داد.
این تهیه كننده اضافه كرد: بخش عمده ای از كار تولید و فیلمبرداری این اثر را من تهیه كنندگی كردم ازاین رو من بعنوان تهیه كننده این اثر هستم اما به جهت آن كه پس از این همه سال باید این پروژه به اتمام می رسید ادامه كار را واگذار كردم تا شاید نتیجه بخش باشد.
این سینماگر درباره سختی های تولید فیلم با این سبك موضوعات توضیح داد: آثاری كه مقرر است در حوزه هایی تاریخی مخصوصاً تاریخ معاصر ساخته شوند مدعیان زیادی دارند چونكه امكان دارد آدم های مختلفی در بعضی از این رویدادها حضور داشتند و یا به نحوی از آن اطلاع دارند. اینها همه مدعیان آن واقعه اند و وقتی هنرمند یا نویسنده ای می خواهد تعریفی از آن عرضه كند تمام آن مدعیان معتقدند باید نظرات آنها هم حتما منعكس شود. این اختلاف نظرها یكی از مهم ترین دلایلی است كه سبب می شود كسی سراغ چنین مسائلی نرود.
او همینطور عنوان كرد: مركز تنظیم و نشر آثار امام (ره) این محافظه كاری را كنار بگذارد و وارد این مسئله شود؛ همان گونه كه در موضوعات كتاب، متون مختلفی را كار كردند و تأثیر قابل توجهی داشتند. در حوزه فیلم و سینما هم باید این اتفاق بیافتد و جلوی هرگونه اظهار نظری را بگیرد. هنرمندان ما برای معصومین (عف) یلم و سریال می سازند و چون آنها مبتنی بر یك تحقیق میدانی_تاریخی و در نظر گرفتن ملاحظات جامع فقهی است هیچ گونه ایرادی به آن آثار وارد نبوده و در دنیای امروز و مخصوصاً با وجود نحله های گوناگون فكری قابل نمایش است، پس چگونه ما باید نگران برخی از موضع گیری ها یا اظهار نظرها درباره شخصیت تأثیرگذاری باشیم كه اولاً معصوم نبودند و ثانیاً خود ایشان در وصیتنامه سیاسی الهی خود تكلیف این گونه آثار و نظرات را به روشنی مشخص كردند و امكان مراجعه، ممیزی و تشخیص سره از ناسره را گذاشته اند. امروزه سینما دریچه ارتباطی بسیار جدی با مخاطب، جهان، تاریخ و آینده است و در این زمینه باید كارهای تأثیر گذاری صورت گیرد.
محمدرضا شرف الدین در انتها با تاكید بر اینكه "قرار نیست همه چیز بی نقص باشد و باید ریسك پذیر باشیم" بیان كرد: نباید به این خاطر كه اثر تولید شده مطلوبمان نیست به صورت كلی آنرا حذف نماییم و یا بترسیم و اجازه ندهیم دیگر فیلمی ساخته شود. باید فرصت دهیم تا در این زمینه ها هم كارهایی صورت گیرد، اگر مطلوبمان نشد بخش هایی اش را كنار می گذاریم و بخش دیگر را عرضه نماییم تا شاید بتوانیم به این طریق ابعاد مختلف زندگی آدم های بزرگی مثل حضرت امام (ره) كه فرد تأثیر گذاری در تاریخ است، را روایت نماییم. نباید از وظیفه تعریف شده نسبت به توسعه تفكر ایشان و تبلیغ نسبت به این شخصیت دارد، كنار بكشیم و از حركت كردن این مسیر بترسیم. هم اكنون، تا جایی كه من اطلاع دارم اراده اصلاح فیلم «فرزند صبح» منطبق با نظرات كارگردان وجود داشت كه امیدوارم بزودی به ثمر بنشیند.
به گزارش سام فیلم به نقل از ایسنا، «فرزند صبح» به كارگردانی و نویسندگی بهروز افخمی به زندگی امام خمینی (ره) در دوران كودكی تا هفت سالگی می پردازد و بخشی از آن هم دستگیری ایشان در پانزده خرداد را روایت می كند.
این اثر تنها فیلم سینمای ایران است كه به صورت مستقیم درباره حضرت امام (ره) ساخته شده، اما با وجود كلید خوردن در سال ۱۳۸۳ و حتی نمایش در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، همچنان در بلاتكلیفی است.
در این فیلم عبدالرضا اكبری نقش امام خمینی در میانسالی، محمدرضا شریفی نیا نقش سید احمد خمینی و هدیه تهرانی نقش دایه امام خمینی را ایفا می كنند و بازیگران دیگری همچون محمدعلی كشاورز، آتیلا پسیانی، الیكا عبدالرزاقی و فرهاد قائمیان نقش های دیگر را بر عهده دارند.
ونمایی از فیلم «فرزند صبح»

1398/03/15
22:17:15
5.0 / 5
4670
تگهای خبر: بازیگر , تهیه كننده , جشنواره , سریال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
سام فیلم - فیلم و سریال
samfilm.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سام فیلم محفوظ است

سام فیلم

همه چیز درباره فیلم و سریال