آثار ۱۳ سینماگر ایرانی در جشنواره شانگهای

آثار ۱۳ سینماگر ایرانی در جشنواره شانگهای بیست و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم شانگهای چین میزبان آثار فیلمسازان ایرانی در بخش های مختلف خواهد بود.


به گزارش سام فیلم به نقل از ایسنا. در این رویداد سینمایی که بیست و چهارمین دوره آن از ۱۱ تا ۲۰ ژوئن (۲۱ تا ۳۰ خرادماه) در چین برگزار می شود، فیلم سینمایی «مسیر معکوس» ساخته ابوالفضل جلیلی نماینده سینمای ایران در بخش مسابقه اصلی خواهد بود.
در بخش پانورامای جشنواره فیلم شانگهای نیز «خورشید» ساخته مجید مجیدی و «دشت خاموش» ساخته احمد بهرامی، «داستان دست انداز» ساخته کمال تبریزی در نخستین حضور جهانی اش، «بی سر» ساخته کاوه سجادی حسینی، «باریکه» ساخته عبدالرضا کاهانی، «مجبوریم» ساخته رضا درمیشیان، «پسران دریا» از افشین هاشمی و «درخت گردو» ساخته محمد حسین مهدویان حضور دارند.
انیمیشن «نهنگ سفید» ساخته امیر مهران در بخش فیلم های کوتاه پانوراما و «مایا» به کارگردانی جمشید مجددی و آنسون هارتفورد و محصول ایران و انگلستان هم در بخش مستند پانوراما به روی پرده می روند.
در بخش هفته فیلم کمربند و جاده جشنواره شانگهای هم فیلم های «روباه در یک سوراخ» ساخته آرمان ریاحی و محصول اتریش و «شنای پروانه» ساخته محمد کارت به روی پرده می روند.



1400/03/15
13:04:40
5.0 / 5
1595
تگهای خبر: انیمیشن , جشنواره , سینما , سینمایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای بینندگان سام فیلم در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سام فیلم - فیلم و سریال
samfilm.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سام فیلم محفوظ است

سام فیلم

همه چیز درباره فیلم و سریال