چرا فرزاد حسنی در تلویزیون نیست؟

چرا فرزاد حسنی در تلویزیون نیست؟ سام فیلم: فرزاد حسنی می گوید دلیل این که در تلویزیون نیستم را باید از مدیران فرهنگی پرسید و برای گرداندن نشست ها هم از من دعوت شده بود اما مشغول نگهداری از مادرم بودم.


مهسا بهادری: پرداختن به شخصیت یک قهرمان ملی که حالا دیگر در بین ما نیست، می تواند از جنبه های مختلفی صورت گیرد و هرفردی می تواند با زاویه دید خود فیلمی بساز و آن شخصیت را روایت کند با آنکه یک دفعه فیلم سینمایی «منصور» درباره ی شهید ستاری تولید شده بود، اما هادی محمدپور با ساخت فیلم سینمایی «های پاور» خواست که از جنبه دیگری به این ماجرا بپردازد. این اثر سینمایی را ساخت و به چهل ویکمین جشنواره فیلم فجر ارسال کرد. فرزاد حسنی یکی از بازیگر ایم فیلم سینمایی بود. به گفت و گو با او پرداختیم که در ادامه می خوانید. شما فیلم سینمایی «منصور» را دیده بودید؟ بله. باتوجه به تجربه ساخت چنین آثاری چه قدر از تجربه این آثار چه قدر استفاده کردید تا بتوانید این نقش را به باورپذیری برسانید؟ نقش من خیلی کم است، بطور معمول این نقش ها را عزیزی بازی می کرد و من دوبله می کردم. من از آدم ها پرس و جو کردم و به قدری تحقیق انجام دادم که کار کردن با آن دستگاهها را هم یاد گرفتم یعنی آن جا کار الکی انجام نمی دادم. در نشست خبری هم از شما سوال شد چرا به جشنواره آمدید؟ این سوال را بدون هیچ دیدگاه منفی یا مثبتی از شما می پرسم دلیلش چه بود؟ وظیفه خودم می دانستم که برای کاری که تولید شده زمان بگذارم و در خدمت شما حاضر شوم. از نتیجه کار «های پاور» رضایت دارید؟ من هر زمان در هر جایگاهی قرار می گیرم از آن منظر به ماجرا نگاه می کنم، اگر بازیگرم، بازی می کنم، اگر منتقدم نقد می کنم و اگر جای شما به عنوان خبرنگار باشم همین سوال را می پرسم. من به عنوان یک از عوامل فیلم می گویم اساسا کار اول هادی محمدپور کم و نقصان هایی هم دارد و این را هم متوجه می شویم اما کار مثل خودش است اگر زیر طیاره موشک نبسته بود گفت نتوانستم این کار را انجام دهم. من احساس می کنم هادی برای کارهای بعد که پرورش پیدا کند، تبدیل به آن دسته از کارگردانانی می شود که شما دوست دارید کارش را تماشا کنید. خودتان برای ایفای این نقش چالش یا دغدغه ای داشتید؟ این نقش چالش یا دغدغه ای برای من نداشت و اتفاقا بسیار هم روان بود. از دید من نباید به تعدادی از نقش ها بار اضافه کرد، باید آن صورتی که دارد را بسیار عادی و معقول و در حد خودش نگهش داشت اگر نقش کم باشد و تو تلاش نماییم که آنرا زیاد کنی، هم نقش از بین می رود و هم فیلم خراب می شود و این ماجرا درباره ی این نقش هم صدق می کرد و چون دوست داشتم در کارنامه کاری ای کار دفاع مقدسی هم داشته باشم بازی در این نقش را پذیرفتم.
بیشتر بخوانید: سینما مرده به جنازه اش لگد نزنید/ به خدا قسم مدیریت فرهنگی کشور مقصر است، دعا کنید دیگر کارگردان نباشم! رسول صدر عاملی از دغدغه هایش می گوید/ مشکلات جامعه حل شود، همه به جشنواره می آیند سیمرغ حق علی نصیریان و ژاله صامتی است/ بهترین بازی علی نصیریان در ۵۰ سال گذشته/ نصیریان از جشنواره انصراف نداده است با توجه به این حرف، شما بازی در یک فیلم را بخاطر داستان آن می پذیرید یا فیلمنامه و کارگردان؟ این کار فرق داشت اما بطور معمول در کارهای دیگر که هنر برتری دارد، مطمئنا جریان پذیرش نقش متفاوت می باشد. جای شما در نشست های خبری خالی است، سالهای سال است که شما مسئولیت گرداندن این مراسم را بر عهده دارید، برای اجرای این دوره از نشست با شما صحبت نشده بود؟ جرا با بنده صحبت شد و دوست داشتم که در این مراسم حضور داشته باشم، اما مادرم به شدت بیمار است و وظیفه نگهداری از ایشان را برعهده دارم بنا بر این هم نمی توانستم زمان بگذارم فیلم ها را ببینم و جلسات نشست را بگردانم. شما تصمیم ندارید به تلویزیون بازگردید؟ این سوال ها را باید از مدیران صداوسیما بپرسید. باتوجه به چیزی که در جشنواره امسال شاهد آن بودیم، فکر می کنید وضعیت گیشه سینما در سال آینده چگونه خواهد بود؟ چون فیلم ها را ندیدم نمی توانم درباره ی آن قضاوت کنم. درباره ی فیلم خودمان هم امیدوار هستم که اوضاع خوب باشد. فکر می کنید«های پاور» بتواند گیشه خودرا به دست بیاورد؟ این فیلم برای گیشه نیست. مطمئنا دست آورد مالی بالایی نخواهد داشت اما اساسا می تواند خودش را پیدا کند. ۵۷۲۴۵


منبع:

1401/11/25
10:53:03
5.0 / 5
966
تگهای خبر: بازیگر , جشنواره , سینما , سینمایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنتهای بینندگان سام فیلم در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سام فیلم - فیلم و سریال
samfilm.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سام فیلم محفوظ است

سام فیلم

همه چیز درباره فیلم و سریال