او در زمینه آكروبات نیز فعال بود و گفته میشود هشت سال در چین، ژاپن و سنگاپور در این زمینه كار كرد. مدتی نیز به ورزش زیبایی اندام پرداخت و مطبوعات ورزشی آن روز به دلیل ویژگیهای جسمانی اش به او لقب «آقا كوچولوی جهان» را دادند.
نخستین فیلمش خوابهای طلایی (معزالدین فكری، ۱۳۳۰) بود. او همچنین در فیلمهای تبلیغاتی زیادی بازی كرد، اما فعالیتش در تلویزیون بسیار محدود بود و سریال سمندون باعث شد مدتی نامش بر سر زبانها بیفتد. اصلانی در فیلمهای كمالالملك و دلشدگان (علی حاتمی)، ناصرالدین شاه آكتور سینما و هامون (داریوش مهرجویی) ظاهر شد و آخرین نقش سینمایی اش در فیلم محمدعلی نجفی (۱۳۷۸) بود.
واكنش زندهیاد منوچهر اصلانی برای بازی در نقش سمندون چه بود؟
به گفته ناصر هاشمی
كارگردان و نویسنده سریال سمندون، آن زمان كه با ما كار می كرد ۶۵ سال داشت. بازیگر بسیار خوبی بود. البته چهره اش بدون این گریم، خشنتر بود اما قابلیت های زیادی داشت. روز اول كه دیدمش مانده بودم چطور به او بگویم نیاز به یك آدم كوتوله دارم. متاسفانه در جامعه ما وقتی بخواهند به كسی بد و بیراه بگویند، او را كوتوله خطاب می كنند اما خودش گفت دنبال كوتوله می گردی؟ من كوتوله ام و تاكید داشت مثل بقیه كوتوله ها نیست. برای طراحی گریم اول رفتیم سراغ عبدالله اسكندری، او گرفتار بود. بعد جلال الدین معیریان آمد و چهره او را برایمان شیرین و جذاب كرد. خودش طاس بود و نیاز بود برایش مو گذاشته شود.
گفتنی است؛ اصلانی به دلیل سكته مغزی در ۲۹ مرداد ۱۳۸۱ در سن ۷۱ سالگی در شهر سرعین درگذشت.